2010. június 15., kedd

Olasz Napok


A mult heten csutortoktol szombatig Olasz Napokat rendeztek a nagy Vasarcsarnokban, Budapesten.
Es mi, a Toscana Gusto termeszetesen ott voltunk.
En amugy is nagyon szeretem a Vasarcsarnokot. Sokat jarok oda. Altalaban csupa szep dolog van, jok az arak, es tapasztalatom szerint kedvesek a zoldsegesek is, ami sajnos a vasarlokozonsegrol nem mindig mondhato el, de ez egy mas tortenet...
Szoval, elmentunk kiallitani a finomsagainkat az Olasz Napokon. Nem tudtuk elore, hogy mit varjunk, mert igazabol (eleinte legalabbis ezt gondoltuk) nem a mi vasarlokozonsegunk jar ide. Ennek ellenere belevagtunk, es mint utolag kiderunlt, jol tettuk.
Oriasi sikere volt a termekeinknek! Imadtak a tesztainkat, amit az alkalomra meg egy kicsit le is ertekeltunk, majdnem osszevesztek a borainkon, mert nem vittunk ki eleget, es pillanatok alatt szetkapkodtak a kostolokat, amiket kitettunk.
Persze a standunk sikereben az is kozrejatszott, hogy Aldo Dolcetti is ott volt vegig velunk, igy a focirajongo vasarlokozonseg megvitathatta vele az eppen aktualis vilagbajnoksag minden reszletet.
Remeljuk, hogy sokan megismertek bennunket olyanok is, akik altalaban nem jarnak az uzletunk kornyeken, de ezentul eljonnek meglatogatni minket.
Ime par foto izelitonek az esemenyrol:






1 megjegyzés:

be(le)kotty írta...

Nagyon ízlésesek a képek, falinaptárra kívánkoznak! Szívesen tennék ki a konyhámba egy ilyen képekből összeállítottat.